Monteurs van Team Q-Bike: vakmensen met passie voor het vak en hart voor jou!

Onderhoud & reparatie

Een van onze monteurs werkplaats Q-Bike:

“Wij zijn bekend als dé e-bike specialist, maar in onze werkplaats staan we óók klaar voor alle soorten niet-elektrische fietsen. Voor ons, monteurs, maakt dat namelijk geen wezenlijk verschil. Ja, natuurlijk komen er bij het werken aan elektrische fietsen veel extra technieken kijken, maar het doel blijft precies hetzelfde: je fiets weer in perfecte staat brengen. Want of het nu gaat om een nieuw lampje, een forse schade of om een periodieke beurt: als Q-Bike monteurs voelen we ons mede verantwoordelijk voor jouw veiligheid. En om daarin de allerbeste te kunnen blíjven, volgen we regelmatig aanvullende techniekcursussen.”

Voor alles, maar dan ook álles op het gebied van hoogwaardig onderhoud en snelle reparaties ben je bij Q-Bike aan het juiste adres. En voor ieder merk én type fiets:

E-bikes Skelters
Kinderfietsen Tandems
Mountainbikes Duofietsen
Racefietsen Toerfietsen
En nog veel  meer!

Kleine reparaties

Als het gaat om kleine reparaties, doen we dat – als het ook maar éven past – terwijl je wacht:

Banden Snelbinders
Remkabels Verlichting
Zadels Bellen
Handvatten En nog veel meer!

Onderhoud
Voor periodiek onderhoud nemen we uitgebreid de tijd, zodat we de overeengekomen servicebeurt (Basic, Standaard, Premium) van A tot Z perfect kunnen uitvoeren. Voor deze beurten maken we altijd eerst een afspraak met je. Daarbij kijken we ook of je gebruik wilt maken van onze gratis haal- en brengservice.

Accutesten en fiets uitlezen
Uiteraard kan je bij dé e-bike Quality Store ook terecht voor het testen, reviseren en repareren van accu’s. Daarnaast kunnen we de accu’s en software van veel merken e-bikes uitlezen en updaten. Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden: 073 – 205 05 05.