Monteurs van Team Q-Bike: vakmensen met passie voor het vak en hart voor jou!

Onderhoud & reparatie van e-bikes en reguliere fietsen

Een van onze monteurs werkplaats Q-Bike:

“Wij zijn bekend als dé e-bike specialist, maar in onze werkplaats staan we óók klaar voor alle soorten niet-elektrische fietsen. Voor ons, monteurs, maakt dat namelijk geen wezenlijk verschil. Ja, natuurlijk komen er bij het werken aan elektrische fietsen veel extra technieken kijken, maar het doel blijft precies hetzelfde: je fiets weer in perfecte staat brengen. Want of het nu gaat om een nieuw lampje, een forse schade of om een periodieke beurt: als Q-Bike monteurs voelen we ons mede verantwoordelijk voor jouw veiligheid. En om daarin de allerbeste te kunnen blíjven, volgen we regelmatig aanvullende techniekcursussen.”

Reparatie en onderhoud van alle soorten fietsen

Voor alles op het gebied van hoogwaardig onderhoud en snelle reparaties aan je fiets kun je terecht bij Q-Bike. Wij repareren en onderhouden ieder merk én type fiets, zoals

E-bikes Skelters
Kinderfietsen Tandems
Mountainbikes Duofietsen
Racefietsen Toerfietsen

Kleine fietsreparaties

Als het gaat om kleine reparaties, doen we dat – als het ook maar éven past – terwijl je wacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Banden Snelbinders
Remkabels Verlichting
Zadels Bellen
Handvatten

Fietsonderhoud

Voor periodiek onderhoud nemen we uitgebreid de tijd, zodat we de overeengekomen servicebeurt van A tot Z perfect kunnen uitvoeren. Om het onderhoud volledig af te kunnen stemmen op je persoonlijke wensen, kun je kiezen uit drie verschillende soorten servicebeurten: Basic, Standaard en Premium. Voor deze beurten maken we altijd eerst een afspraak met je.

Accutesten en fiets uitlezen

Uiteraard kan je bij dé e-bike Quality Store ook terecht voor het testen, reviseren en repareren van accu’s. Daarnaast kunnen we de accu’s en software van veel merken e-bikes uitlezen en updaten. Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden: 073 – 205 05 05.