Q-Bike - Dé e-bike Quality Store van Nederland

Alleen het beste van het beste voor jou

De 4 Q-Garanties

Onze slogan is niet zomaar een mooie kreet. Het is onze plechtige belofte aan jou. Het is de manier waarop we werken en denken. Letterlijk. Want álles in onze e-bike Quality Store begint bij de vraag: is het zo het beste van het beste voor onze klanten, of kan het nóg beter?

Wat dat in de praktijk betekent? Dat je áltijd kunt rekenen op onze 4 Q-Garanties:

 1. Topmerken
  Nergens anders dan in de showroom van onze Quality Store vind je zó veel merken bij elkaar. Stuk voor stuk topfietsen van geselecteerde A-merken uit binnen- en buitenland.
 1. Aandacht
  In onze service draait alles om jou. Zowel in de showroom als in onze werkplaats nemen we echt de tijd voor je. Als het aan ons ligt, word je zelfs blij van reparaties
 1. Advies
  Je kunt bij Q-Bike vertrouwen op kundig, eerlijk en volledig advies. Alles om jou te helpen de beste keuze te maken. Bovendien informeren we je graag en goed over veiligheid en fitheid.
 1. Vakmanschap
  Of je nu te maken krijgt met de productspecialisten in onze showroom, de monteurs in onze werkplaats of onze servicemedewerkers achter de schermen: overal ervaar je écht vakmanschap.

Meer weten?
Heb je vragen over onze 4 Q-Garanties of wil je graag persoonlijk kennis met ons maken? Maak dan gerust een afspraak met ons. We zorgen er dan voor dat één van onze productspecialisten speciaal voor je klaarstaat om je uitgebreid verder te helpen. En als dat beter voor je uitkomt, kan het zelfs buiten onze openingstijden. Je kunt uiteraard ook zomaar een keer bij ons binnenlopen, maar dán kan het zijn dat je heel even moet wachten…