Q-Bike Services

Wij zijn altijd bezig met de vraag: hoe kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn? Dat brengt ons vaak op nieuwe ideeën. Soms bedenken we die zelf, maar meestal komen ze bij ons op, door goed naar onze klanten te luisteren. Een aantal voorbeelden:

 • Gratis zadelservice
  Heb je bij ons de perfecte nieuwe e-bike gekocht, maar blijkt je zadel na een aantal kilometers zadelpijn te geven? Komt goed. Laat het ons weten en we zoeken net zo lang, tot je óók het perfecte zadel hebt! Service van de zaak bij Q-Bike en dus kosteloos.
 • Servicebeurten op maat
  Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat jouw (elektrische) fiets perfect blijft functioneren. Bovendien helpt het je om veilig de weg op te kunnen. Voor ons een prioriteit op zich! Je kunt bij Q-Bike kiezen uit drie soorten servicebeurten: Basic, Standaard en Premium. Wil je weten welke het best past bij jou en je fiets? Bel ons dan gerust op 073 – 205 05 05. We vertellen je er graag alles over.
 • Persoonlijk advies – als het moet, zelfs buiten openingstijden!
  Een van onze 
  productspecialisten bij Q-Bike: “Bij Q-Bike werken we veel op afspraak, zodat we tot wel anderhalf uur de tijd voor je kunnen nemen. En als dat beter voor je uitkomt, doen we dat zelfs buiten de normale openingstijden. Door zo te werken is er alle ruimte om vragen te stellen en om uitgebreide productinformatie te geven. En dat is toch dé manier om samen de ideale fiets te vinden. Bovendien zorgt deze persoonlijke aanpak ervoor dat ik je snel bij naam ken. Wel zo prettig, toch?”
 • Q-Bike Experience Center on Tour Onze Quality Store zit in Rosmalen, maar wij trekken er ook regelmatig op uit met de ‘Q-Bike Experience Center on Tour’. We bezoeken dan bijvoorbeeld fietsevenementen in het land, waar je ons kunt bezoeken voor advies, verkoop en zelfs voor proefritten. Weten waar en wanneer je onze Q-Bike Experience Center on Tour kunt treffen? Kijk dan hier.